informasjon

South of Heaven er et månedlig metal-arrangement på Betong i Oslo. Målet er å skape større oppslutning og interesse for de forskjellige retningene av metal i Norges hovedstad, samt gi ferske band en mulighet til å vise seg frem på en større scene - gratis. South of Heaven er basert på frivillig arbeid.

South of Heaven byr vanligvis på 2 mer eller mindre ukjente band, samt metal-klassikere over anlegget mellom slagene. Disse kveldene koster femti kroner i inngang. Innimellom arrangerer vi også South of Heaven Spesial, hvor bandene gjerne er noe mer kjente. Prisen på disse varierer, men vil bli informert om på hjemmesiden. Alle arrangementer har 18-årsgrense, med mindre noe annet er oppgitt.

Hvor vi holder til? Betong er kjellerlokalet på Studentersamfundet, gateadresse Slemdalsveien 7, Oslo (mellom Politihøyskolen og Frigg-feltet). Kart fra gulesider.no.

Normal CC er som nevnt en femtilapp. For medlemmer av Studentersamfundet er det bare tjuekroningen! Alle kan bli medlemmer, student eller ei. Medlemskap selges i barene på huset, og gir i tillegg til fri inngang også hyggeligere priser på utvalgte varer i baren.